Cees-en-Marianne.reismee.nl

Donkere Avond in Yellowstone

Het was op een donkere avond in Yellowstone. Wel, eigenlijk niet superdonker, de 20ste was de langste dag en nu is het woensdag, 22 juni. Maar toch, in de met bomen omringde, bochtige wegen, uiteraard zonder straatverlichting, is het toch echt donker!

Een tegenligger op de tweebaansweg........ Knippert een keer met zijn grote licht. Wij, nuchtere hollanders denken meteen dat ons licht in zijn ogen schijnt en dat hij daarom ff seint dat wij moeten dimmen. Nog twee tegenliggers..... Allebei met alarmlichten aan...... Sja, dan moet er echt iets aan de hand zijn!

De bocht om. Shit!! Daar loopt een voetganger op de weg!!! Oops! Het is een buffalo! Bijna de auto in zijn achterwerk geparkeerd, nog net kunnen omzeilen. Oops! Daar staat er nog één midden op de weg! Gelukkig ook kunnen ontwijken, maar tegelijkertijd de angst voelen dat er wellicht nog meer op de weg staan, die je niet kan ontwijken! Gelukkig bleef het bij deze twee. En je ziet die grote beesten dus echt niet in het donker na een bocht op de weg staan...........

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!